Van 5 t/m 10 september 2016 worden de wereldberoemde molens van het Werelderfgoed Kinderdijk 's avonds in de schijnwerpers gezet.
De verlichting van het molencomplex van Werelderfgoed Kinderdijk zorgt elke avond tussen 20.30 uur en 23.00 uur voor een schitterend lichtspektakel.
Maak kennis met 19 molens uit de 18e eeuw! Kijk hier voor meer informatie over deze dagtocht. 
Kerst Klaverjasreis Mooi Veluwe
S_hooyberg-veluwe.jpgWilt u er met de Kerst een paar dagen op uit?
Wij bieden een prachtige 5-daagse Klaverjasreis naar de Veluwe. Heerlijk genieten van de mooie omgeving in het bos, de bekende klaverjasavonden met mooi te winnen prijzen en s'avonds gezellig rondom de open haard.
Geniet samen van de sfeervolle feestdagen!
Kerst op de Veluwe
 
Brochure 2017-2018
S_harlingen.jpgGaat u (weer) met ons mee?
Laat u inspireren door onze nieuwe brochure vol verrassende bestemmingen. Ontdek de mooiste plekjes in Nederland en over de grens.
Wij hopen dat u net zo enthousiast wordt als wij van de vele mooie bestemmingen en zin heeft gekregen in het boeken van een mooie busreis.
 
De winterbrochure 2016/2017 is uit!
S_winterbrochure hooyberg.jpgDe nieuwe winterbrochure staat weer vol vakantie-ideeën en leuke dagjes uit naar de mooiste plekken in Nederland en over de grens. Of u nu op zoek bent naar een groepsreis, een dagtocht of volledig verzorgde vakantie: Hooyberg busreizen verzorgt het. Heeft u geen brochure ontvangen? Brochure aanvraag
 
Fijne Kerstdagen en een gelukkig 2018!
S_43028388-christmas-tree-decoration-with-british-red-bus.jpgHooyberg Reizen wenst u fijne Kerstdagen en een reislustig 2018!
 
Gelukkig Nieuwjaar
S_Gelukkig-Nieuwjaar-2016-Hooyberg-Reizen.jpgHooyberg Reizen wenst u een mooi & gezond 2016!
 
Ijsbeelden Festival
S_logo ijsbeeldenfestival.jpgHet thema voor het Nederlands IJsbeelden Festival 2017 is 'Music Inspires'. Een unieke reis naar een betoverende wereld van kraakhelder ijs en glinsterende sneeuw. Met meer dan 250.000 kilo ijs, 250.000 kilo sneeuw en een temperatuur van -10°C wordt een wereld van ijs en sneeuw gerealiseerd. Zie de indrukwekkende architectuur, natuurlijke fenomenen en historische bezienswaardigheden. Voor meer informatie: IJSBEELDENFESTIVAL
 
Kerstmarkten Duitsland & Nederland
S_Kerstmarkt Oberhausen 2016.jpgWaar vindt je de mooiste Kerstversiering en verkopen ze de leukste cadeaus voor onder de kerstboom? Ga meer naar de Kerstmarkten in Nederland en Duitsland. Wij rijden verschillende data naar Essen, Oberhausen, Essen, Düsseldorf en meer.
 
Kerstwinkelen!
S_17005302_s.jpgWaar kunt u het leukste Kerstshoppen?
Wij hebben de mooiste Kerstmarkten in Nederland en Duitsland voor u geselecteerd. Met de bus naar een Kerstmarkt van uw keuze voor € 23,-.
Bekijk onze mooiste Kerstmarkt aanbiedingen! <Lees meer>
 
Kinderdijkse molens in avondlicht
S_kinderdijk.jpgVan 5 t/m 10 september 2016 worden de wereldberoemde molens van het Werelderfgoed Kinderdijk 's avonds in de schijnwerpers gezet.
De verlichting van het molencomplex van Werelderfgoed Kinderdijk zorgt elke avond tussen 20.30 uur en 23.00 uur voor een schitterend lichtspektakel.
Maak kennis met 19 molens uit de 18e eeuw!

Kijk hier voor meer informatie over deze dagtocht!
 
Klaverjas reizen
S_klaverjasreizen.jpgHoudt u van klaverjassen?
Bekijk dan eens onze klaverjasreizen.
Hooyberg organiseert 5-daagse reizen naar de mooiste plekken in Nederland met een volpension verblijf in een luxe hotel. In de omgeving is de mogelijkheid om deel te nemen aan prachtige excursies en in de avond zullen de klaverjaswedstrijden zeker niet ontbreken. Kijk hier voor alle klaverjasreizen.
 
Klaverjasreis Odoorn (5 dagen)
S_odoorn.jpgVoor liefhebbers van de buitenlucht, het mooie landschap en gezellige dorpen, is het goed vertoeven in Odoorn.
Ontdek de prachtige fiets- en wandelpaden. Een prachtig gebied voor excursies in de nabije omgeving! s'Avonds zullen de bekende klaverjaswedstrijden niet ontbreken.
Beleef de gastvrijheid van Hotel de Oringer Marke! Meer informatie
 
Klaverjasreizen
S_klaverjasreizen.jpgHoudt u van klaverjassen en vindt u het gezellig om tijdens een speciaal arrangement te genieten van goed gezelschap en prachtige excursies?

Boek dan één van onze 5- daagse klaverjasreizen, inclusief: Hotel (volpension), Excursies, Busreis & Klaverjasavonden met mooie prijzen!
 
Klaverjasweekend Texel
S_texel.jpg12 Februari vertrekken wij voor een heerlijk 4-daagse klaverjasweekend richting Texel.  Tijdens het verblijf maken maken wij excursies naar zeehondenopvang Ecomare, het gezellige haventje Oudeschild en het prachtige natuurgebied langs de waddenkust.

Helaas zijn alle 1-persoonskamers in Hotel 'Pelikaan' voor dit arrangement volgeboekt.
 
Nazomeren in Italië
S_Amalfi kust Italie.jpgHet einde van de zomer in Nederland is in zicht. Wilt u nog heerlijk genieten van zon, zee en prachtige excursies? Wij organiseren in het najaar fantastische stedentrips naar het zonnige Italia! Bezoek Florence, Pompeï, Rome en de Amalfi kust en geniet van Italiaanse specialiteiten en tradities.
Kijk hier voor meer informatie over Stedenreizen Italië
 
Nieuwe brochure 2016
S_lente 2016.jpgDe dagen worden langer, de zon gaat meer schijnen.....de lente is begonnen.

Tijd voor een nieuwe voorjaar/najaar 2016 brochure vol nieuwe dagtochten, klaverjasreizen en excursies.
Heeft u de brochure niet ontvangen? U kunt hier een nieuwe brochure aanvragen of contact opnemen met onze medewerkers.
 
Nieuwe Winter-Voorjaars brochure 2015-2016
S_hooyberg_logo_small.png
Onze nieuwe Winter -en Voorjaarsbrochure is uit, vol met nieuwe dagtochten, excursies klaverjasreizen & gezellige kerstmarkten. Heeft u de brochure nog niet ontvangen? U kunt via de link  Brochure aanvraag een exemplaar opvragen.
 
Nieuwjaarsknaller
S_oud en nieuw-klaverjasreis-hooyberg.jpgHooyberg reizen wenst u een mooi en gezond 2017! Viert u dit gezellig samen met ons tijdens de nieuwjaarsknaller op 12 januari?  NIEUWJAARSKNALLER
 
Ook zo een zin in het voorjaar?
S_activiteiten nederland.jpgNog even wachten en dan komt het voorjaar er weer aan. Een heerlijke tijd om er een dag of een paar dagen tussen uit te gaan. Wij hebben een aantal mooie dagjes weg en meerdaagse excursies voor u geselecteerd.

Kijk op onze website voor ons aanbod!
 
Paastochten
S_53895537_s.jpgWilt u er een dagje op uit met Pasen?
1e en 2e Paasdag organiseren wij een gezellige dagtocht: met koffie & gebak, arrangement en warme lunch.
Klik hier voor meer informatie.
 
Pinksteren 2016
S_bakker travel.jpegHeeft u ook zo'n zin om er tijdens de PINKSTERDAGEN een dagje op uit te gaan?

Kiest u voor een boottocht over de Westeinderplassen of liever voor een rit per paardentram door het Leersumse veld?
Heerlijke dagen inclusief koffie, gebak, excursie en warme lunch!! 
Kijk bij onze dagtochten voor meer informatie.
 
Stampottenlunch in Ameide
S_Alblasserwaard-hooyberg-reclametocht.jpg

Reclametocht. 16 Februari vertrekken wij met de bus naar Ameide waar wij genieten van een heerlijke Stampottenlunch, een prachtige rondrit door de Alblasserwaard en een wervelende show waar we zien we hoe glas gemaakt wordt. 

Bent u erbij? Kijk hier voor meer informatie.

 

 
Uitwaaien op Texel!
S_texel.jpgGeniet tijdens de Paasdagen (16 &17 april) van een heerlijk arrangement naar de waddeneilanden. Op Texel wordt u verwelkomt met koffie & gebak, maken wij een prachtige rondrit over het eiland en genieten van een heerlijke 3-gangen lunch. Lees meer
 
Van bol tot tulp
S_tulpen.jpgGeniet van de rondleiding door de kas van Litjens Tulpen waarin u het hele teelt en broeiproces en te zien krijgt.
Koffie met lekkers zal hierbij niet ontbreken.
In de kassen ontdekt u het proces van bol tot tulp.Een leuk en educatief dagje weg! Meer informatie
 
Van bol tot tulp & Paasexcursie Oosterwolde geannuleerd
S_13562763-colorful-tulip-field-with-a-darkening-sky.jpgDe dagtocht ' Van bol tot tulp' en de Paasexcursie naar Oosterwolde zijn geannuleerd. Onze medewerkers zullen hierover contact met u opnemen en eventueel een alternatieve reis aanbieden. Uiteraard bent u dit niet verplicht.
 
Zomer2016
S_zomer 2016.jpgDe vakantieperiode komt eraan. Hooyberg reizen heeft een aantal leuke dagtochten georganiseerd voor deze zomer. Zorg dat u er snel bij bent want een aantal tochten zijn al volgeboekt.
Gaat u liever in het naseizoen op een heerlijke vakantie naar de zon?
Wij bieden van september t/m december 2016 prachtige excursies en stedenreizen naar Italië.
 
CONTACT
Contactgegevens

Wilt u op de hoogte blijven?
Schrijft u zich dan hier in voor onze nieuwsbrief  
Wilt u ons volgen?